Read e-book online Anbefalet: Bliv den virksomhed kunderne elsker at anbefale PDF

By J. Christian Andersen

ISBN-10: 8771703764

ISBN-13: 9788771703764

Tilfredse kunder er godt. males det er ikke godt nok!

At gå fra kundetilfredshed til kundeloyalitet kræver en dyb indsigt i loyalitetens mekanismer og et fornyet syn på kundeservice.
Gennem vekselvirkning mellem teoretiske overvejelser og konkrete case tales får du et unikt indblik i det kundesyn, der har bragt verdens førende virksomheder til tops.

Læs bogen før din konkurrent, og bliv den virksomhed, som kunderne elsker at anbefale.

Show description

Read or Download Anbefalet: Bliv den virksomhed kunderne elsker at anbefale (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Download e-book for iPad: Den Store Ide (Danish Edition) by Martin Bjergegaard

For længe siden, i byen Solima, møder vi den livskraftige pige Ulrika, som altid har drømt om at skabe sin egen virksomhed og gøre noget nyt. Endelig får Ulrika sin shop idé, og sammen med sin bedste ven Tristan starter de to deres egen lille forretning sammen. Tag med Ulrika & Tristan på en uforglemmelig rejse, hvor de to unge iværksættere er forhindret af katastrofer, snyd, pengeproblemer, og ikke mindst den onde Olav der vil gøre alt for at stjæle deres succes.

Jorder, haver, krat & fiskerier ved Esrum Kloster (Danish - download pdf or read online

En håndfuld reliktplanter har gennem det meste af det 20. århundrede gjort det ud for kendskabet til havekulturen ved Esrum Kloster, hvilket nok er kendetegnende for cistercienserne i nutiden, hvor langt hovedparten af deres klostre har henligget som ruiner i mere finish four hundred år. Anderledes forholder det sig i middelalderen, da munkene i Esrum havde deres storhedstid.

New PDF release: En cylinder i arkitektur: perspektiv (Danish Edition)

Af de fireplace rumgeometriske former kuben, kuglen, pyramiden og cylinderen er cylinderen speciel på den måde, at den er lige så forbundet med dynamikken som med statikken ved at have hjulets shape. Ses det galaktiske koordinatsystem skråt fra siden i et perspektiv, kan galaksens skabelse beskrives som en kombination af tyngdekraft og elektromagnetisme.

Extra resources for Anbefalet: Bliv den virksomhed kunderne elsker at anbefale (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Anbefalet: Bliv den virksomhed kunderne elsker at anbefale (Danish Edition) by J. Christian Andersen


by Christopher
4.1

Rated 4.92 of 5 – based on 49 votes