Sofus og Sofia filosoferer: En filosofibog for de mindste by Knud Strandby Thomsen PDF

By Knud Strandby Thomsen

ISBN-10: 8771886214

ISBN-13: 9788771886214

'Sofus og Sofia filosoferer' er en rigtig 'bedsteforældrebog' til højtlæsning for de mindste, hvor der lægges op til snakke om alt mellem himmel og jord.

Bogen handler om søskendeparret Sofus og Sofia. Vi følger hverdagen sammen med deres mor og some distance. De mange hverdagssituationer giver anledning til spørgsmål af typen: Hvordan kan guy tegne noget, som ikke findes? Og hvorfor falder æblerne ned og ikke op? Ikke alle spørgsmål besvares, males forhåbentlig vækkes en nysgerrighed, og det er da altid en begyndelse.

Da mine børn var små, søgte jeg forgæves efter en sådan lavatory, og da den ikke fandtes, besluttede jeg at tage sagen i egen hånd. God fornøjelse med bogen.

Show description

Read or Download Sofus og Sofia filosoferer: En filosofibog for de mindste (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

New PDF release: Den Store Ide (Danish Edition)

For længe siden, i byen Solima, møder vi den livskraftige pige Ulrika, som altid har drømt om at skabe sin egen virksomhed og gøre noget nyt. Endelig får Ulrika sin shop idé, og sammen med sin bedste ven Tristan starter de to deres egen lille forretning sammen. Tag med Ulrika & Tristan på en uforglemmelig rejse, hvor de to unge iværksættere er forhindret af katastrofer, snyd, pengeproblemer, og ikke mindst den onde Olav der vil gøre alt for at stjæle deres succes.

Get Jorder, haver, krat & fiskerier ved Esrum Kloster (Danish PDF

En håndfuld reliktplanter har gennem det meste af det 20. århundrede gjort det ud for kendskabet til havekulturen ved Esrum Kloster, hvilket nok er kendetegnende for cistercienserne i nutiden, hvor langt hovedparten af deres klostre har henligget som ruiner i mere finish four hundred år. Anderledes forholder det sig i middelalderen, da munkene i Esrum havde deres storhedstid.

Rune Jakobsen's En cylinder i arkitektur: perspektiv (Danish Edition) PDF

Af de fireplace rumgeometriske former kuben, kuglen, pyramiden og cylinderen er cylinderen speciel på den måde, at den er lige så forbundet med dynamikken som med statikken ved at have hjulets shape. Ses det galaktiske koordinatsystem skråt fra siden i et perspektiv, kan galaksens skabelse beskrives som en kombination af tyngdekraft og elektromagnetisme.

Additional resources for Sofus og Sofia filosoferer: En filosofibog for de mindste (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Sofus og Sofia filosoferer: En filosofibog for de mindste (Danish Edition) by Knud Strandby Thomsen


by James
4.4

Rated 4.32 of 5 – based on 36 votes